top of page
2020-04-15_Unite_Ali J-e-4_edited.jpg

Personlig Trening

Når det kommer til arbeid innen helse, så har jeg jobbet som personlig trener i mange år. Min reise begynte da jeg trente aktivt for å konkurrere innen fitness. Jeg lærte utrolig mye av mine trenere, og dette inspirerte meg til å lære enda mer om kroppen og dens funksjon innen trening. Derfor tok jeg utdanning hos AFPT og ble Personlig trener i 2017/2018! 

Ta ansvar for din helse i dag! Sammen kan vi skape en vei mot styrke, balanse og velvære. Din fremtid formes av valgene du tar nå. Bestill din første personlige treningsøkt i dag!

"Små steg, store forandringer"

Trening trenger ikke å være komplisert, i alle fall ikke for de aller fleste. Små endringer i hverdagen kan skape varige resultater. Med en PT-Utdannelse i grunn og en bachelorgrad i Osteopati har jeg bred kunnskap om hvordan alt fungerer og hvordan kroppen henger sammen! Jeg kan hjelpe deg dersom du trenger hjelp med:

- Livsstilsendring
- Kostholdsveiledning til foskjellige formål 

- Muskelvekst/hypertrofi
- Trening rundt idrettsskader og rehabilitering av dette

- Post-operativ opptrening 

- Trening for å takle de vanlige daglige oppgavene

​- Om du rett og slett kun trenger hjelp og motivasjon til oppstart!

"Er du sterk nok for din hverdag?"

Start treningsreisen i dag!

Klikk på knappen under og fortell meg litt om deg selv og hva du ønsker å oppnå med treningen! Vi sees.

Jeg opplever Ali som en engasjert, kunnskapsrik og motiverende PT. Han møter deg alltid med sitt gode humør, og motiverer deg selv på de gråeste dager. Han viser tydelig treningsglede og faglig engasjement for spesielt styrketrening. Du vil garantert oppleve mestringsfølelse etter en time med Ali! Anbefaler han på det sterkeste!

Stine

bottom of page